Ik vind: Doesburgsedijk

  Ik vind: Doesburgsedijk

  Als Burgerinitiatiefgroep Elferink willen we publiekelijk de noodzaak aantonen voor het openhouden van de Doesburgsedijk aan de partijen (waaronder gemeente, provincie) die hem in 2019 botweg willen afsluiten voor autoverkeer. We moeten ze wakker maken; dit kan écht niet. De raadsleden en B&W moeten ook via de post weten, dat wat ik in de raad met hen bespreek – het openhouden van de Doesburgse dijk voor autoverkeer – gewoon rechtstreeks van de Dierenaren, Doesburgers etc. afkomt.
  Dat geeft mij dus democratisch recht van spreken, waardoor de partijen genoodzaakt zijn, het openhouden van die dijk voor autoverkeer bespreekbaar te maken. En een aanpassing van een eerdere gedateerde overeenkomt zien te bemiddelen, maar ditmaal mét de burgers erbij. Er moet een nieuw convenant komen met meer maatschappelijk draagvlak.
  Ik roep mensen op om B&W en de raadsleden te laten weten dat de Doesburgsedijk open moet blijven voor personenauto’s in 2019 en dat via het mailadres griffie@rheden.nl te laten weten. Dit met vermelding van uw naam, adres, woonplaats en geboortedatum. Graag met een cc naar de burgerinitiatiefgroep: r11rink@gmail.com. De nadelen van de sluiting van de Doesburgsedijk: je moet helemaal omrijden om Hof te Dieren en je gaat de stoplichten en auto’s tegemoet. Het milieu wordt daardoor nog meer vervuild en er is meer kans op blikschade. Bovendien wordt Dieren-Zuid onaantrekkelijk voor toerisme wat de winkeliers aldaar de das kan omdoen. Als er niet wordt gereageerd is de kans van slagen gering.

  Burgerinitiatiefgroep Elferink

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.