Home / Rheden-Regiobode / Ierse avond in Spankeren

Ierse avond in Spankeren

SPANKEREN – Stichting Dorpskerk Spankeren wil het gebouw graag eens op een andere manier voor het voetlicht brengen en doet dit op zaterdag 20 oktober met een Ierse avond. Bezoekers kunnen dan vanaf 20.00 uur genieten van een optreden van de band Volluk, een Ierse proeverij en Ierse dans.

De muzikanten van Vollum staan erom bekend van iedere avond een feestje te maken en doen dit met Ierse en Schotse folkmuziek van Hollandse bodem. Op het repertoire staan bekende nummers van bijvoorbeeld The Dubliners, maar deze worden wel geheel in eigen stijl gebracht. De mannen brengen jigs en reels en laten het publiek meezingen met bekende Ierse liedjes.

Daarbij is er een Ierse proeverij. Bezoekers kunnen typisch Ierse dranken en hapjes uitproberen. Balletschool Pieta Korbijn uit Dieren studeert speciaal voor deze avond een typisch Ierse dans in. Haar leerlingen komen uit Dieren en omgeving en treden elk jaar op in Theothorne en The Lord of the Dance zal dit jaar niet ontbreken.

De Ierse avond in de Spankerense dorpskerk begint om 20.00 uur. De deuren van de kerk staan open vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt 7,50 euro, exclusief hapjes en drankjes. Kaarten zijn te reserveren via www.stichtingdorpskerkspankeren.nl en op de avond zelf te koop.

Lees ook

Rheden kan aan de slag met warmtetransitie

GEM. RHEDEN – De gemeenteraad van Rheden heeft dinsdag 20 april de Warmtetransitievisie Rheden unaniem …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.