Home / Doesburg-Regiobode / Huiskamerconcert Bon Apart

Huiskamerconcert Bon Apart

LAAG-KEPPEL – Zangduo Bon Apart verzorgt zondag 28 oktober een sfeervol huiskamerconcert in de recreatieruimte van Camping Siebieverden aan de IJsselweg in Laag-Keppel. Publiek is vanaf 15.00 uur welkom voor een muzikale middag.

Bon Apart bestaat uit zangeressen Annette Baars en Alice Veldkamp, die worden begeleid door pianist Wim Polman. Ze brengen een programma met liedjes en ballads uit het Nederlands repertoire. Denk aan Het Dorp van Wim Sonneveld, Foto van Vroeger van Rob de Nijs of Avond van Boudewijn de Groot. Alice praat het programma aan elkaar met verhalen en gedichten. “We zijn géén wereldzangeressen maar we raken wel harten aan door middel van onze tekstbeleving”, zeggen de dames.

Bon Apart trad vorig jaar december met succes op tijdens Muziek bij de Buren in Velp, waarna al snel een huiskamerconcert volgde. Dat smaakte naar meer. Voor het concert op zondag 28 oktober is wel gekozen voor een iets groter dan gemiddelde huiskamer, namelijk de recreatieruimte van Camping Siebieverden.
Toehoorders zijn vanaf 14.30 uur welkom, het concert begint om 15.00 uur. De entree bedraagt 5 euro, inclusief hapje en drankje. Kaarten reserveren kan via muzieknoot.bon.apart@gmail.com.

Lees ook

Kerstboominzameling in gemeente Brockhorst anders dan normaal

DREMPT – De kerstboominzameling in de gemeente Bronckhorst zag er dit jaar wat anders uit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.