Home / Rheden-Regiobode / Hockeymeiden in het nieuw

Hockeymeiden in het nieuw

VELP – De A2-meiden van de Arnhemsche Hockeyclub in Velp zijn onlangs in het nieuw gestoken. Voor de gelegenheid gingen ze op de foto met twee sponsoren van het team. De trainingspakken werden overhandigd door Martijn Visscher van BENK Vastgoed en Bartel van Yperenburg van designGenerator. De talenten lieten gelijk in de aansluitende wedstrijd zien dat ze klaar zijn om een goed seizoen te gaan spelen. Er werd overtuigend gewonnen van Upward A3 met 9-2 onder leiding van coach Bram Witsenburg en manager Esther de Jong. Wellicht kunnen de meiden, na de winterstop, de overstap van de derde naar de tweede klasse afdwingen.

Lees ook

Het Rhedens Fanfare Corps huldigt jubilarissen

RHEDEN – Door de coronamaatregelen zag de vrijwilligersmiddag van het Rhedens Fanfare Corps, die onlangs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.