Home / Belangrijk / Hier staat ook een paddenstoel!

Hier staat ook een paddenstoel!

BRUMMEN – “Dat noemen we nou een biefstukzwam”, vertelt Hannie enthousiast. “Daar verderop staan een heleboel honingzwammen en daar aan de boom hangt een echte tondelzwam”. Vorige week dinsdag werd er door Hannie Wijers, in samenwerking met Stichting Welzijn Brummen, een leerzame paddenstoelenwandeling gehouden in het Brummense bos. Ondanks de extreme droogte waren er best veel mooie paddenstoelen te vinden. Hannie is sinds twaalf jaar een groot paddenstoelenliefhebster en weet er veel interessants over te vertellen. “Hannie, hier staat ook een paddenstoel!”, roept Oscar van vijf jaar enthousiast terwijl hij samen met Olivier en Julie (vijf en acht jaar) als verkenner voorop loopt. Wie de wandeling gemist heeft, kan naar de lezing komen op woensdagavond 31 oktober bij Plein Vijf in Brummen. Vanaf 19.15 uur staat de koffie klaar. Opgeven kan via info@welzijnbrummen.nl of tel. 0575 – 561988. Deelname aan de lezing is gratis.

Lees ook

Kaartkampioenen VV Loenermark

LOENEN – De voetbalvereniging Loenermark heeft het kaartseizoen afgesloten met een laatste speelavond in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.