Home / Rheden-Regiobode / Herfstwandeling Veluwezoom

Herfstwandeling Veluwezoom

Herfstwandeling Veluwezoom

RHEDEN – Door het glooiende landschap van de Veluwezoom begeleidt een gids van Natuurmonumenten zondag 14 oktober van 14.00 tot 16.00 uur een herfstwandeling. Nu de dagen korter en kouder worden, maakt de natuur zich op voor de winter. De bladeren van de loofbomen nemen met prachtige kleuren afscheid van de zomer en de paddenstoelen schieten de grond uit. Op landgoed Heuven staan veel oude bomen. Een opvallende boom is hier de Amerikaanse eik. Deze kleurt prachtig rood aan het eind van de herfst. De wandeling start bij het Bezoekerscentrum in Rheden. Warme kleding aan en regenkleding wordt aanbevolen. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl.

Foto: Natuurmonumenten

Lees ook

Workshops voor vrijwilligers

GEM. RHEDEN – Het Loket Vrijwilligerswerk van welzijnsorganisatie Incluzio biedt vrijwilligers dit najaar diverse leerzame …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.