Home / Rheden-Regiobode / Herfstwandeling Veluwezoom

Herfstwandeling Veluwezoom

Herfstwandeling Veluwezoom

RHEDEN – Zaterdag 20 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur begeleidt een gids van Natuurmonumenten een herfstwandeling over de Veluwezoom. De bladeren van de loofbomen nemen met prachtige kleuren afscheid van de zomer en de paddenstoelen schieten de grond uit. Op landgoed Heuven staan veel oude bomen. Een opvallende boom is hier de Amerikaanse eik. Deze kleurt prachtig rood aan het eind van de herfst. De grond ligt bezaaid met boomvruchten, zoals kastanjes, eikels en beukennootjes. Veel vogels bereiden zich voor op hun trek naar het zuiden. Andere dieren leggen druk een voorraad wintervoedsel aan. De wandeling start bij bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. Warme kleding en / of regenkleding is aanbevolen. De wandeling is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf acht jaar. Tickets zijn verkrijgbaar via www.natuurmonumenten.nl.

Lees ook

Meet and Greet met de PvdA

RHEDEN – Woensdag 2 december om 20.00 uur houdt de PvdA Rheden een digitale Meet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.