Home / Brummen-Regiobode / Herfstwandeling de Zonnebloem Eerbeek

Herfstwandeling de Zonnebloem Eerbeek

EERBEEK / HALL – Als afsluiting van het Zonnebloem-wandelseizoen hebben negen gasten met rolstoelen en elf vrijwilligers van de afdeling Eerbeek-Hall in oktober enorm genoten van een wandeling, via het buitengebied, naar Loenen. Het was een uitgelezen mooie dag met fantastisch weer. De herfstkleuren met de zon erop waren een plaatje. De eikels en beukennootjes knetterden onder de wielen van de rolstoelen. In Loenen, op het terras van het Ruifje, uitkijkend op een wei met paarden, was er koffie en thee en werd er op taart getrakteerd, omdat het de laatste wandeling van dit seizoen was. Iedereen was het er over eens dat dit een fantastische afsluiting was. Na vijf wandelingen deze zomer – twee konden door hitte of regen niet doorgaan – en dankzij de medewerking van zoveel enthousiaste vrijwilligers was het weer mogelijk deze wandelingen, waarvan de gasten zo enorm genieten, te verwezenlijken.

Lees ook

Herfstcollectie bij Kledingbank

EERBEEK – De Kledingbank Eerbeek in Tjark Riks Centrum in Eerbeek is weer open. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.