Home / Doesburg-Regiobode / Herfstvakantie in JC 0313

Herfstvakantie in JC 0313

Herfstvakantie in JC 0313

DOESBURG – Tijdens de herfstvakantie worden er in Jongerencentrum 0313 in Doesburg verschillende activiteiten gehouden. Op woensdag 17 oktober is het vanaf 13.00 uur Fifa19 game middag. Donderdag 18 oktober staat in het teken van creativiteit en sportiviteit. Op deze dag wordt er een pannatoernooi georganiseerd waarbij vanaf 13.00 uur op zoek wordt gegaan naar de Pannakoning van Doesburg. Ook is er vanaf 13.00 uur een creatieve workshop in de Buurtacademie. De week wordt op vrijdag 19 oktober afgesloten met twee fotografieworkshops, gegeven door Robin van Turnhout fotografie. Er is een workshop van 13.00 tot 15.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur. Alle activiteiten zijn gratis.

Facebook.com/0313doesburg

Lees ook

Doesburgse Simone hoopt op leven zonder pijn door crowdfunding

DOESBURG – Een constante pijn in haar nek, hoofd, keel, tanden, mond, kaken, oren, spieren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.