Home / Rheden-Regiobode / Herdenken in Ellecom

Herdenken in Ellecom

ELLECOM / DE STEEG – Voor de vierde maal houdt het bestuur van Stichting tot beheer van de begraafplaats voor Ellecom en De Steeg een sfeervolle herdenkingsbijeenkomst. Op zaterdag 3 november kunnen belangstellenden vanaf 16.45 uur terecht voor Sprankel Licht op de begraafplaats aan de Zutphensestraatweg in Ellecom. Dan is er mogelijkheid om de naam door te geven van degene die zij missen en willen herdenken. Vanaf 17.00 uur begint de herdenking. De begraafplaats wordt verlicht met kaarsen, vuurkorven en fakkels. Naast het voorlezen van de namen klinken er gedichten en muziek, voorgedragen door Jan Eikelenboom, Erik Laarman en Barend van der Pol. Ook is er iets warms te drinken. Rond 18.00 uur wordt de herdenking afgesloten. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die iemand wil herdenken, al dan niet begraven op deze begraafplaats.

Lees ook

Clubkampioenschappen bij RTC de Laak

RHEDEN – Van 31 augustus tot en met 6 september zijn de clubkampioenschappen van tennisvereniging …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.