Home / Rheden-Regiobode / Harmonieconcert in ‘t Sprengenhus

Harmonieconcert in ‘t Sprengenhus

LAAG-SOEREN – Zondagmiddag 28 oktober verzorgen de harmonieorkesten Dierens Harmonie Orkest en Sempre Cresendo uit Laag-Soeren een matineeconcert. Het concert vindt plaats in ’t Sprengenhus, Harderwijkerweg 25a in Laag-Soeren. Diverse muziekstijlen worden gepresenteerd, variërend van wereldmuziek, klassiek, traditioneel, show- en concertmuziek tot blues, pop en rock. De muzikale leiding is bij Sempre Crescendo in handen van Rinie Plant en Geert Jan Dijkerman leidt het Dierens Harmonie Orkest. Het concert begint om 15.00 uur; de zaal is open om 14.45 uur. De entree is gratis.

Lees ook

Leerlingenraad Fredericusschool in Velp officieel geïnstalleerd

VELP – Onder toeziend oog van wethouder Gea Hofstede werd vrijdag 25 september de leerlingenraad …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.