Home / Rheden-Regiobode / Halloweenoptocht en Spookspeeltuin

Halloweenoptocht en Spookspeeltuin

DIEREN – De Dierense Speeltuin houdt vrijdag 26 oktober een Halloweenoptocht door het dorp. Kinderen mogen met hun (zelfgemaakte) lampion meelopen. Verzamelen voor de optocht is om 18.45 uur op het plein bij de kerk tegenover de speeltuin. De jongens en meisjes maken een ronde door het dorp, onder muzikale begeleiding van de Gelreband en met verkeersregelaars van de wandelvierdaagse. Onderweg worden de bewoners van Beverode verrast met een serenade.
Bij terugkomst, rond 19.30 uur, is iedereen welkom in de Spookspeeltuin. Bezoekers worden welkom geheten met een spannende dans. In de speeltuin zijn twee zones ingericht: één voor kinderen tot en met acht jaar en één voor oudere kinderen, dat is de Zombie-zone. Vele vrijwilligers en figuranten staan klaar om er een spannende avond van te maken. In het Halloween-restaurant zijn heerlijke enge dingen te bestellen. De toegang tot de speeltuin is deze avond gratis.
Vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober is de speeltuin de hele dag gesloten om de spookspeeltuin voor te bereiden en weer op te ruimen.

Lees ook

Afscheid van juf Lies

DIEREN – Juf Lies vierde op vrijdag 23 juli haar allerlaatste schooldag. Na 26 jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.