Home / Rheden-Regiobode / Halloween op Rosendael

Halloween op Rosendael

ROZENDAAL – Vreemde verhalen, rare geluiden en enge gebeurtenissen zijn aan de orde van de dag tijdens Halloween op kasteel en park Rosendael in Rozendaal. Iedereen van zes jaar en ouder die het duistere kasteel en donkere park durft te bezoeken, kan op zaterdag 27 oktober genieten van een spannende tocht. Starten kan tussen 18.30 en 22.30 uur. De route is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf zes jaar, hoewel angstige kinderen het misschien te eng zullen vinden. De tocht duurt ongeveer anderhalf uur. Deelname kost 8,50 euro per persoon. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.glk.nl/evenementen.

Lees ook

Vuil verzameld in Velp-Zuid

VELP – Sigarettenpeuken, bierblikjes, lege flesjes en mondkapjes. De zeventien mensen die zaterdag in Velp-Zuid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.