Home / Rheden-Regiobode / Halloween in Dieren

Halloween in Dieren

Halloween in Dieren

DIEREN – Het Winkelcentrum van Dieren staat vrijdag 26 oktober weer in het teken van Halloween. Hoogtepunt zal ongetwijfeld ook nu weer het Spookhuis aan de Diderna zijn. Scouting Dieren zet ook dit jaar een barre tocht in het donker uit, die alleen geschikt is voor mensen met stalen zenuwen. Desondanks is de verwachting dat menig bezoeker toch met kippenvel het Spookhuis zal verlaten. Voor degenen die dit avontuur niet aan durven, is er altijd nog de Lichtjesmarkt waar diverse standhouders hun producten aan de man proberen te brengen. De markt begint om 15.00 uur, het spookhuis is vanaf 18.00 uur geopend. Het feest wordt om 21.00 uur afgesloten.

Lees ook

Presentatie bij Hortus Aquatilis

DIEREN – Aquariumvereniging Hortus Aquatilis in Dieren heeft dinsdag 6 oktober Hans Meulblok en Theo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.