Home / Brummen-Regiobode / Griezelen op de Pothof

Griezelen op de Pothof

BRUMMEN – Het was de afgelopen tijd weer griezelen geblazen op de Pothof in Brummen. De wijk houdt sinds vorig jaar een griezeltocht voor de hele kleine bewoners. Dit jaar was de opkomst verdubbeld ten opzichte van vorig jaar. Ieder kind was verkleed en geheel in de make-up om een leuke tocht langs de deuren te maken. Veel bewoners hadden hun tuin omgebouwd tot spooktuin. Er waren heksen, pompoenen, lichtjes, enge clowns en heel veel snoep tijdens de griezeltocht. Vele bewoners die nog niet op de hoogte waren, en zelfs de oudere bewoners vonden dat het vervolg volgend jaar nog uitgebreider mag zijn.

Lees ook

Nieuwkomers ondertekenen participatieverklaring

BRUMMEN – Ondanks alle maatregelen omtrent het coronavirus, was het voor drie nieuwkomers Olga, Nahle …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.