Home / Brummen-Regiobode / Griezelen in Brummen

Griezelen in Brummen

Griezelen in Brummen

BRUMMEN – Op vrijdag 19 oktober vindt er een griezelspeurtocht plaats in Brummen, geheel in Halloweenstijl. De start is om 19.00 uur bij de muziekkoepel op het Marktplein in Brummen. Tijdens de tocht kunnen de deelnemers bij een aantal winkels en griezelplekken een opdracht uitvoeren en zo aanwijzingen vinden om het mysterie van de tocht op te lossen. De speurtocht duurt ongeveer anderhalf uur en deelname is gratis. Iedereen is welkom in Halloween-style, maar kinderen dienen zelf begeleiding mee te nemen. De griezelspeurtocht wordt verzorgd door jongeren en jongerenwerkers van Jongerencentrum Base, in samenwerking met Brummense ondernemers. Meer informatie wordt gegeven via de Facebook-pagina van Talenthouse Brummen Eerbeek.

Lees ook

Hele bebouwde kom van Brummen wordt 30 km/uur

BRUMMEN / LEUVENHEIM – De snelheid binnen de gehele bebouwde kom van Brummen en een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.