Home / Brummen-Regiobode / Gratis naar Sint Hubertus

Gratis naar Sint Hubertus

Gratis naar Sint Hubertus

HOENDERLOO – Tijdens de Open Jachthuis Dag op zaterdag 20 oktober is Jachthuis Sint Hubertus op de Hoge Veluwe gratis te bezoeken. Elke 15 tot 20 minuten is er een nieuwe rondleiding waar iedereen zich bij kan aansluiten. Verspreid door het Jachthuis staan poppen met kleding uit de tijd van Anton en Helene Kröller-Müller, de jaren twintig. De gidsen vertellen meer over de geschiedenis van het bijzondere gebouw. Het Jachthuis is deze dag geopend van 10.00 tot 15.30 uur. De toegang is gratis, exclusief entree tot het Park.

Lees ook

Katholieken uit Apeldoorn en Brummen gaan samen

REGIO – Vanaf begin 2021 zullen de Emmausparochie in Apeldoorn en de Franciscus en Claraparochie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.