Home / Nieuws / Gaslek bij bouw Aldi Dieren
.

Gaslek bij bouw Aldi Dieren

DIEREN – De brandweer is woensdag 10 oktober met spoed uitgerukt voor een gaslekkage aan de Buitensingel in Dieren. Bij de bouw van een nieuw winkelpand voor supermarkt Aldi is bij graafwerkzaamheden een gasleiding geraakt, die flink is gaan lekken. De brandweer kwam er rond 12.45 uur bij en heeft de leiding provisorisch gedicht met tape, in afwachting van Liander. Netbeheerder Liander zal het gat definitief repareren. De Buitensingel was een tijdje afgesloten voor verkeer.

Foto: Martin Heitink / Persbureau Heitink

Lees ook

Lekker voetballen bij SC EDS

ELLECOM – Zondag 22 november werd er heerlijk gevoetbald bij SC EDS, de club in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.