Home / Brummen-Regiobode / G-Voetbal Loenen zoekt begeleiders

G-Voetbal Loenen zoekt begeleiders

LOENEN – De groep enthousiaste G-Voetbal Toppers van vv Loenermark groeit. Steeds meer jeugd- en seniorenspelers, met een verstandelijke of fysieke beperking, komen naar voetbalvereniging Loenermark uit Loenen om te voetballen. Door de aanwas kunnen de G-voetballers met zowel een jeugd- als seniorenteam aan de competitie deelnemen. Voor het seniorenteam worden enthousiaste begeleiders gezocht om het team de juiste ondersteuning te geven. De wedstrijden worden op zaterdag gespeeld.

De belangrijkste taak is zorgen dat zaken geregeld zijn, zoals shirtjes, intrapballen en spelers op de hoogte brengen van ontwikkelingen. Hierbij krijgen de begeleiders ondersteuning vanuit de G-voetcommissie. VV Loenermark zoekt geduldige en plezierige voetballiefhebbers met wat voetbalkennis en affiniteit met de doelgroep. Ervaring met deze doelgroep is een pré, maar zeker niet noodzakelijk. Het is belangrijk om de juiste structuur en duidelijkheid te kunnen bieden. Daar staat tegenover dat je heel veel plezier en dankbaarheid terugkrijgt. Belangstellenden kunnen altijd op vrijdagavond van 18.45 tot 19.45 uur naar een training komen kijken. Er zijn altijd commissieleden aanwezig. Meer informatie is verkrijgbaar bij Gerrit Blom via tel. 06 – 51224565 of g-voetbal@vvloenermark.nl.

Lees ook

Lezing in Kroller- Müller Museum

HOENDERLOO – Op zondag 27 september geeft kunsthistoricus Gees-Ineke Smit de lezing Beelden van binnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.