Home / Doesburg-Regiobode / Four Aces Guitar Quartet op het Gitaristenpodium

Four Aces Guitar Quartet op het Gitaristenpodium

DOESBURG – Een warme nazomeravond op een terras in het Italiaanse Verona, vier mannen en evenveel glazen wijn. Meer was er niet nodig om het Four Aces Quartet het eerste leven in te blazen. Bart, Menno, Inti en Stein brengen op zondag 21 oktober om 15.00 uur gitaarmuziek in alle mogelijke stijlen en speciaal voor het kwartet geschreven in de Gasthuiskerk in Doesburg.

Ze haalden oude vriendschappen aan, terwijl er nieuwe ontstonden bij de zoektocht naar nieuwe klanken, beelden en verhalen. Stuk voor stuk inspirerende mensen die voor de sprankelende vonk hebben gezorgd en maakten dat ze het beste uit zichzelf naar boven haalden. Vol trots presenteren de Four Aces dan ook het muzikale resultaat. Met het maken van hun laatste CD liep een opwindend hoofdstuk ten einde, maar de herinneringen zijn nu vereeuwigd. Daarmee gaat de odyssee gewoon door, nieuwe dromen, verhalen en reizen tegemoet.

Het concert in de Gasthuiskerk begint om 15.00 uur. De toegang bedraagt 15 euro. Tickets zijn verkrijgbaar via www.gasthuiskerkdoesburg.nl.

Foto: PR Four Aces

Lees ook

Postume onderscheiding voor Doesburger Martinus Paunussa

DOESBURG – Bijna 50 jaar na zijn dood krijgt Martinus Paunussa alsnog erkenning voor zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.