Home / Brummen-Regiobode / Fotosafari op Hoge Veluwe

Fotosafari op Hoge Veluwe

Fotosafari op Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Boswachter Henk Ruseler verzorgt vrijdag 19 oktober een fotosafari door De Hoge Veluwe. Hierbij staat de herfst centraal: de vele kleuren en het zachte herfstlicht lenen zich uitstekend voor een mooie foto. Ruseler neemt de deelnemers per fiets en te voet mee naar fotogenieke plekken in het Park, die juist in de herfst prachtig zijn om te fotograferen. De fotosafari duurt van 13.00 tot 17.00 uur en vertrekt vanaf het Bezoekerscentrum. Reserveren is verplicht en kan via www.hogeveluwe.nl.

Lees ook

De Boerderij doet mee aan de Grote Clubactie

BEEKBERGEN – Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.