Home / Brummen-Regiobode / Filmcafé in Ludgeruskerk Hall

Filmcafé in Ludgeruskerk Hall

HALL – De film Het leven van Pi wordt op zaterdag 27 oktober vertoond in de Ludgeruskerk in Hall tijdens het Filmcafé. Het leven van Pi vertelt het verhaal van Piscine Patel, een zestienjarige Indiase jongen, wiens vader een dierentuin in India heeft. Wanneer de familie besluit het land te verlaten, wordt de hele dierentuin ingescheept. Het schip vergaat en de enige menselijke overlevende op de reddingssloep is Pi. Maar er zijn nog andere overlevenden aan boord: een hyena, een zebra met een gebroken been, een orang-oetang en een tijger van 200 kilo. Het is een film die onwaarschijnlijk knap gemaakt is en die veel ruimte laat voor eigen verbeelding en uitleg. De toegang is gratis; een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De film begint om 20.00 uur. Er is inloop vanaf 19.30 uur.

Lees ook

Cursus Klik en tik

EERBEEK/BRUMMEN – In de bibliotheken in Eerbeek en in Brummen is een cursus Klik & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.