Home / Brummen-Regiobode / Filmavond in Parochiehuis Loenen

Filmavond in Parochiehuis Loenen

LOENEN – De Pastoraatgroep van de R.K. geloofsgemeenschap Loenen/Eerbeek houdt op donderdag 25 oktober weer een filmavond in het Parochiehuis. Dit keer wordt de film The Hundred-Foot Journey vertoond. De film gaat over een Indische familie die verhuist naar Zuid-Frankrijk om daar een Indisch restaurant te openen. Daar protesteert de kille eigenaresse van het klassieke Franse restaurant hevig tegen. Dat en een ontluikende liefdesrelatie is goed voor een hoop spanning en humor. De zaal van het Parochiehuis is open om 19.30 uur; de koffie staat klaar. De film begint om 20.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Er is ook tijd voor een drankje.

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.