Home / Brummen-Regiobode / Filmavond bij Vrijzinnigen IJsselstreek

Filmavond bij Vrijzinnigen IJsselstreek

BRUMMEN – Bij Vrijzinnigen IJsselstreek wordt zondag 28 oktober om 19.30 uur de film Crime and Punishment gedraaid aan de DA van Vuurenstraat 10 in Brummen. Rodya voelt zich verplicht om het onrecht in zijn vaderland te rechtvaardigen en vermoordt een corrupte pandjesbazin en haar onschuldige zus die per ongeluk getuige is van de moord. Rodya weet zichzelf uit de handen van de politie te houden als een onschuldige man voor de moord op moet draaien. Schuldgevoel knaagt aan zijn geweten en Rodya beseft hoe deze daad zijn leven veranderd, ook al blijft hij ongestraft. De toegang bedraagt 5 euro, voor zowel leden als niet-leden.

Lees ook

Nieuw bestuur Lokaal Belang

BRUMMEN – Lokale partij Lokaal Belang in de gemeente Brummen heeft twee nieuwe bestuursleden. Sandra …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.