Home / Rheden-Regiobode / Film: Demain tout commence

Film: Demain tout commence

RHEDEN – Op vrijdag 26 oktober wordt om 20.15 uur in de Dorpskerk van Rheden de film Demain tout commence vertoond. Omar Sy vertolkt de rol van Samuel. Hij leidt een rustig leven zonder verantwoordelijkheden in het zuiden van Frankrijk waar hij werkt zonder zich veel te vermoeien. Tot één van zijn vroegere veroveringen bij hem een baby van een paar maanden achterlaat: zijn dochter Gloria. Samuel ziet de verantwoordelijkheid niet zitten en vertrekt halsoverkop naar Londen in de hoop de moeder te vinden om het kind terug te brengen. Maar zijn zoekactie heeft geen succes en acht jaar later woont hij samen met Gloria in Londen waar ze onafscheidelijk geworden zijn en een nieuw leven opgebouwd hebben. Op een dag duikt de moeder van Gloria weer op om haar dochter op te halen. Deze film heeft zowel een dosis comedy als drama. De toegang is gratis.

Lees ook

Spreekuur huurdersvereniging

GEM.RHEDEN – Op maandag 21 september hervat de Huurdersvereniging Rheden zijn spreekuur in Dieren. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.