Home / Doesburg-Regiobode / Fietsavontuur bij de Zonnebloem

Fietsavontuur bij de Zonnebloem

Fietsavontuur bij de Zonnebloem

HUMMELO – Een vrouw alleen die door de diverse continenten fietst. Dat is geen alledaags verhaal. Gerda Marsman is zo’n vrouw. Zij vertelde zaterdag 29 september op uitnodiging van de Zonnebloem afdeling Hummelo-Keppel over haar fietstochten door Canada. Iedereen luisterde geboeid en vooral verbaasd naar de spannende verhalen. Gerda fietst in haar eentje en heeft een minimale bagage bij zich. Zij ontmoet interessante mensen onderweg, geniet van de prachtige natuur en ontmoet ook nog wilde dieren waaronder beren. Door haar ervaring weet zij hoe zij hier mee om moet gaan. Het was een uiterst interessante en gezellige middag die werd afgesloten met een verloting.

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.