Home / Nieuws / Feestje bij Boulevard Magenta

Feestje bij Boulevard Magenta

LAAG-SOEREN – Burgemeester Carol van Eert opende zondag de jubileumexpositie van Boulevard Magenta in ‘t Sprengenhus in Laag-Soeren. Hij deed dit tijdens het feest ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van de School voor Ambacht & Kunst. Marjan Smit (links op de foto) richtte Boulevard Magenta vijf jaar geleden op. Inmiddels geven zij en haar mededocenten les aan zo’n honderd mensen. In de jubileumexpositie zijn ruim driehonderd schilderijen, miniaturen en iconen opgenomen. De gratis expositie is nog te bezichtigen tot 18 januari 2019. Ook zijn er op verschillende tijdstippen gratis rondleidingen, onder andere op woensdag 31 oktober om 19.00 uur.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Rhederhof doet Jeruselema Challenge

RHEDEN – Medewerkers van zorgcentrum Rhederhof in Rheden lieten zich onlangs van hun beste kant …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.