Home / Rheden-Regiobode / Familiewandeling door de bossen

Familiewandeling door de bossen

Familiewandeling door de bossen

VELP – IVN Oost-Veluwezoom verzorgt zondag 21 oktober een familiewandeling door de bossen bij de Zijpenberg bij Velp. De wandeling start om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats de Zijpenberg langs de Beekhuizenseweg ten noorden van Velp. Deelnemers genieten van de natuur rond de ruïne Herikhuizen en zien hoe de bosmier zijn nest heeft gemaakt en waar de zwijnen een bad nemen. Ze gaan op zoek naar zwijnenharen en paardenpoep. De wandeling is zo’n 4 kilometer lang en duurt ongeveer 2 uur. Het gebied is heuvelrijk met ongelijke ondergrond. De wandeling is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

www.ivnoostveluwezoom.nl

Lees ook

Herfstwandeling door Veluwezoom

RHEDEN – Een gids van Natuurmonumenten verzorgt zondag 4 oktober een wandeling door Nationaal Park …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.