Home / Rheden-Regiobode / Familietheater van Nuffe Tantes bij RhederArt

Familietheater van Nuffe Tantes bij RhederArt

DIEREN – Voor letterlijk iedereen van zes jaar en ouder valt op woensdag 17 oktober genoeg te beleven tijdens de familievoorstelling van Nuffe Tantes. Vanaf 15.00 uur is Eenuf is Eenuf te zien in Schouwburg Theothorne in Dieren.

Eenuf is Eenuf vertelt het verhaal van de ietwat verknipte tweelingzussen Roosje en Greetje. Noodgedwongen hebben zij de kapsalon van hun vader overgenomen, met zijn vogeltje Jaune le Canari en al, en zitten regelmatig met de handen in het haar. Bijvoorbeeld als postbode Billie Blauw niet veel zin heeft om met een van de twee in het huwelijksbootje te stappen. Of als ze de huur niet kunnen betalen omdat de concurrente alle klanten bij haar wegkaapt.
De Nuffe Tantes worden gespeeld door de kleurrijke theatermaaksters Floor van der Poort en Irene Schouten. Met behulp van vernuftige kostuums, poppen, decors, liedjes en voice-overs van onder andere Karin Bloemen en Tony Neef steken zij hun persoonlijke verhaal in een Nuf jasje: durf te kiezen voor wat je écht wil!

Op uitnodiging van Theater RhederArt in Dieren komt Nuffe Tantes woensdag 17 oktober naar schouwburg Theothorne in Dieren. Eenuf is Eenuf begint om 15.00 uur. Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar via www.rhederart.nl.

www.nuffetantes.com

Lees ook

Italiaans Velpsch Maal

VELP – Woensdag 30 september wordt in buurthuis De Poort in Velp weer het Velpsch …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.