Home / Brummen-Regiobode / Expositie 90 jaar VV Loenermark

Expositie 90 jaar VV Loenermark

LOENEN – In het clubhuis van de voetbalvereniging Loenermark is de geschiedenis van de Loenense voetbalvereniging in beeld te zien. De Stichting Historie Loenen heeft ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan een expositie opgezet over het rijke verleden van de club.

Deze expositie bestaat uit een steeds roulerende historische fotocollectie. Tevens zijn diverse oude voetbal-attributen te bewonderen. Volgens de stichting is een bezoek zeker de moeite waard, omdat het vele oude herinneringen oproept aan diverse familieleden en andere bekenden en natuurlijk ook van de rivaliserende voetbalclubs uit de buurt.

De tentoonstelling is wekelijks te bezichtigen op woensdag- en donderdagavond van 20.00 tot 23.00 uur en zaterdag en zondag van 9.00 tot 17.00 uur. De toegang tot deze expositie is gratis, maar Historie Loenen zou het prettig vinden dat men een bedrag deponeert in de daarvoor bestemde bus, voor de gemaakte kosten en het oorlogsboek dat de stichting binnenkort gaat uitgeven.

Lees ook

Katholieken uit Apeldoorn en Brummen gaan samen

REGIO – Vanaf begin 2021 zullen de Emmausparochie in Apeldoorn en de Franciscus en Claraparochie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.