Home / Rheden-Regiobode / Etentje met de buurt

Etentje met de buurt

Etentje met de buurt

DIEREN – Het wordt vrijdag 19 oktober tussen 19.00 en 22.00 uur een gezellige boel in Pand 31 van Buurtvereniging Stenfert in Dieren. Buurtbewoners en genodigden zijn welkom om mee eten. Er komt een tent voor het pand aan de Van der Duyn van Maasdamstraat. Deze wordt verwarmd en ingericht met tafeltjes, waar iedereen kan aanschuiven. De maaltijd wordt bereid met een braadslede. Ook is er live muziek. Deelname kost 5 euro, inclusief het eerste drankje. Aanmelden kan via kleur1234@gmail.com of bij Ed van Baal van Buurtvereniging Stenfert, tel. 06-24304006.

Lees ook

Vrouwengroep internationaal van start

DIEREN – Donderdag 24 september gaat vrouwengroep internationaal van start. In het inloophuis in Dieren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.