Home / Rheden-Regiobode / Ellecoms Belang vergadert met het dorp

Ellecoms Belang vergadert met het dorp

ELLECOM – De belangenvereniging Ellecoms Belang is weer actief. Een groep enthousiaste mensen heeft het stokje overgenomen, zit vol met goede ideeën en timmert inmiddels flink aan de weg. Dat kan de organisatie niet zonder de steun en instemming van de leden, de inwoners van het dorp. Daarom houdt Ellecoms Belang op donderdagavond 25 oktober een Algemene Ledenvergadering. Die begint om 19.45 uur en wordt gehouden in de Sportkantine van EDS aan de Eikenstraat. Tijdens de vergadering kiezen de leden officieel het nieuwe bestuur en komen ook andere formaliteiten aan de orde. Het bestuur zal de Ellecommers verder inlichten over de plannen en iedereen kan daarover zijn mening geven en vragen stellen. Na afloop is er tijd om elkaar informeel te ontmoeten met een drankje.

Lees ook

Herfstwandeling door Veluwezoom

RHEDEN – Een gids van Natuurmonumenten verzorgt zondag 4 oktober een wandeling door Nationaal Park …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.