Home / Doesburg-Regiobode / Eigenzinnig cabaret van finalisten Kleinkunstfestival
V.l.n.r. Michel & Tim, Glodi Lugungu, Selma Visscher en Lars Visscher.

Eigenzinnig cabaret van finalisten Kleinkunstfestival

DOESBURG – De finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival brengen op vrijdag 26 oktober om 20.00 uur in de Gasthuiskerk in Doesburg een programma met nieuw en eigenzinnig cabaret. Het gaat om Michel & Tim, Glodi Lugungu, Selma Visscher en Lars Visscher. Zij streden in de hoofdstad om de Sonneveldprijs 2018 en tonen in de Gasthuiskerk hun kwaliteiten.

Glodi Lugungu komt met ‘Henk’. Henk is een persoonlijk verhaal over afkomst, opvoeding, volwassen worden en familie. Glodi is een eigenwijze, optimistische, boeiende verhalenverteller met grote plannen voor de toekomst. Hij werd geboren in DR Congo, vluchtte met zijn familie naar Nederland en groeide op in het Brabantse Dommelen. De 25-jarige Lugungu won in april zowel de jury- als de publieksprijs.
Michel & Tim brengen de voorstelling ‘Wegens succes gestopt’. In Wegens Succes Gestopt serveren Tim Niehe en Michel Doodeman talloze absurdistische, snelle sketches over gekke types op een bedje van menselijk onvermogen. Een voorstelling over identiteit, verandering en Gerri Eickhof.
Selma Visscher treedt op met ‘Wat valt er te winnen’. In een wereld die in brand staat, loopt Selma met een doosje lucifers rond. Omdat je vuur het beste met vuur kunt bestrijden. Niets zal worden ontzien, omdat dingen niet klein hoeven te zijn om ze uit te vergroten. Met een doortastende onverschilligheid en sociaal ongewenste liedjes banjert Selma de kleinkunstarena binnen. Haar broer Lars Visscher begeleidt haar op piano en accordeon.
De toegang tot de voorstelling op 26 oktober bedraagt 15 euro. Tickets zijn via de website te bestellen.

www.gasthuiskerkdoesburg.nl

Fotobijschrift: V.l.n.r. Michel & Tim, Glodi Lugungu, Selma Visscher en Lars Visscher.

Lees ook

Activiteiten bij Protestantse kerk in Drempt en Hoog-Keppel

HOOG-KEPPEL/DREMPT – Sinds juli zijn er elke zondag weer kerkdiensten in de Protestantse kerken in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.