Home / Belangrijk / Eerste griezelige Halloweenparade

Eerste griezelige Halloweenparade

EERBEEK – Met de Scary Skelter Rally, Ghost Town en Parade is zaterdag Halloween Eerbeek geopend. Vier zaterdagen lang is het dorp een griezelige spookstad, die wordt bestuurd door burgemeester Alex van Hedel. Hij nam vrijdag de sleutel in ontvangst uit handen van de organiserende Stichting Activate & Exposure. Nog drie weken lang kunnen bezoekers genieten van de griezelige, maar prachtige lichtjesparade, die zaterdag al vele bezoekers trok. Ook kan iedereen nog griezelig boodschappen doen of meedoen met de Halloween Run of Scary Skelter Rally op 20 oktober of Halloween Ride op 27 oktober. Halloween wordt afgesloten met een groot feest in de Bhoele.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Lezing in Kroller- Müller Museum

HOENDERLOO – Op zondag 27 september geeft kunsthistoricus Gees-Ineke Smit de lezing Beelden van binnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.