Home / Rheden-Regiobode / Ecstatic Dance in Spankeren

Ecstatic Dance in Spankeren

SPANKEREN – Vrijdagavond 26 oktober is er weer een maandelijkse Ecstatic Dance avond in het dorpshuis van Spankeren. Dit keer met de Zuid-Afrikaanse dj Jacob Goldmund. De deuren aan de Loohof 65 in Spankeren gaan open om 19.30 uur.

“Ecstatic Dance is een beweegbare meditatie. In stilte met jezelf en in contact met de ander kun jij je hart laten spreken en je laten meevoeren op de muziek. We dansen onze eigen dans, met blote voeten letterlijk op de aarde en in gezamenlijkheid van anderen. Zodra je de zaal binnenkomt, stap je al de sfeervolle ceremonie ruimte in. Vanaf dat moment wordt er niet meer gesproken. Voel je vrij om alleen, of samen te dansen, uiteraard daarbij de grenzen van de ander respecterend”, aldus de organisatie over de inhoud van het event. Alcohol en drugs zijn niet toegestaan. Het evenement wordt afgesloten om 22.30 uur, ‘in een cirkel, met vers fruit als kers op de taart van een bijzondere danservaring, die zowel helend als plezierig kan zijn’.
De toegang bedraagt vijftien euro, inclusief water en verschillende soorten yogi/numi/pukka theetjes. De organisatie vraagt om contant te betalen aan de kassa.

www.facebook.com/ecstaticdancedieren

Lees ook

Italiaans Velpsch Maal

VELP – Woensdag 30 september wordt in buurthuis De Poort in Velp weer het Velpsch …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.