Home / Brummen-Regiobode / Echtpaar Nijenhuis viert briljanten bruiloft

Echtpaar Nijenhuis viert briljanten bruiloft

EERBEEK – Groot feest in De Korenmolen in Eerbeek, afgelopen zaterdag. Meneer en mevrouw Nijenhuis – Brink vierden deze dag dat het op woensdag 10 oktober 65 jaar geleden was dat zij in het huwelijksbootje stapten. Daarbij kregen zij niet alleen bezoek van vrienden en familie, ook burgemeester Alex van Hedel en zijn vrouw Graziella kwamen langs. De burgemeester bracht het echtpaar Nijenhuis felicitaties namens het college van de gemeente Brummen en nam daarnaast een bijzonder cadeau mee: een ingelijste kopie van de trouwakte, die meneer en mevrouw Nijenhuis na 65 jaar weer voor het eerst terug zagen.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Weer ijverig met brei- en haakpennen

LOENEN – Vaak hadden de dames er bij het bestuur van het ontmoetingscentrum De Bruisbeek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.