Home / Doesburg-Regiobode / Digitale tips in de bibliotheek

Digitale tips in de bibliotheek

Digitale tips in de bibliotheek

DOESBURG – In de bibliotheek van Doesburg kunnen mensen in november elke woensdag terecht voor digitale themabijeenkomsten. Deze worden georganiseerd door de Bibliotheek West-Achterhoek die mensen wil helpen met digitale vraagstukken en tips en trucs wil geven. De bijeenkomsten duren van 10.30 tot 12.30 uur. Wekelijks is er een ander onderwerp. Op woensdag 7 november en woensdag 21 november gaat het over het lenen en downloaden van e-books, luisterboeken en krijgen mensen meer informatie over het volgen van cursussen. Op woensdag 14 november is het onderwerp online winkelen aan de beurt. Hoe bestel je iets via internet en laat je het thuis bezorgen? Hoe betrouwbaar is het en wat is de veiligste manier om te betalen? Op woensdag 28 november is er een themabijeenkomst over de website en de app van de bibliotheek. De themabijeenkomsten zijn gratis, deelnemers hoeven alleen hun eigen laptop met e-reader, of tablet of smartphone mee te nemen. De bibliotheek zorgt voor koffie en thee. Ook in december zijn er weer thema-bijeenkomsten op de woensdagochtend. De thema’s worden later bekendgemaakt.

www.biebnieuws.nl

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.