Home / Nieuws / Dierensche Boys JO13-1 in het nieuw gestoken

Dierensche Boys JO13-1 in het nieuw gestoken

DIEREN – Sinds 27 oktober speelt JO13-1 van v.v. Dierensche Boys in nieuwe tenues. Deze tenues zijn beschikbaar gesteld door Vakschilders Veluwezoom b.v. en daar zijn de Boys heel dankbaar voor. Eigenaar Robin Messink van Vakschilders Veluwezoom b.v. was uitgenodigd om voorafgaande aan de wedstrijd een complete teamfoto te maken. Trainer-coach en bestuurslid Jeremy bedankte Robin namens het hele team en de club voor de prachtige tenues en de mooie jassen voor de begeleiders. Aanvoerder Mats overhandigde een ingelijst shirt met alle namen met rugnummer van de spelers. Natuurlijk mocht een bloemetje niet ontbreken en deze werd overhandigd door keeper Keano. Keano is namelijk initiatiefnemer van de totstandkoming van deze teamaankleding. Na de teamfoto met de sponsor gingen de jongens het veld op en speelden een prima wedstrijd. Er werd gewonnen met 5-0 van Jonge Kracht uit Huissen.

Lees ook

Vaccineren senioren bij GGD Noord- en Oost-Gelderland van start

REGIO – GGD Noord- en Oost-Gelderland is dinsdag 26 januari begonnen met het vaccineren van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.