Home / Brummen-Regiobode / Dierenarts op inloopochtend

Dierenarts op inloopochtend

Dierenarts op inloopochtend

KLARENBEEK – Woensdag 24 oktober wordt tijdens het inloopochtend in het MFC in Klarenbeek een lezing gehouden door Dierenartspraktijk de Driehoek. Dierenarts Edo Hamersma komt verhalen vertellen uit de praktijk voor landbouwhuisdieren, gezelschapsdieren en paarden. Tijdens de lezing is er ruimte voor het stellen van vragen. De lezing wordt gehouden in het MFC en begint om 10.00 uur. Wie vervoer nodigt heeft, kan dit aangeven via tel. 06-12260021 of inloop@mfcklarenbeek.nl.

Lees ook

Hele bebouwde kom van Brummen wordt 30 km/uur

BRUMMEN / LEUVENHEIM – De snelheid binnen de gehele bebouwde kom van Brummen en een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.