Home / Belangrijk / Dieren smullen van buffet

Dieren smullen van buffet

DIEREN – Werelddierendag is in Dieren weer gevierd met een groots dierenbuffet, verzorgd door de Stichting DierenmetDieren. Zaterdag wist menig baasje het dierenbuffet voor hun trouwe beestje te vinden. Met name honden kwamen af op het dierenbuffet, maar ook enkele konijnen en cavia’s. Op het Winkelcentrum Dieren, buiten bij Theothorne, waren de tafels rijkelijk gevuld met etenswaren, speciaal neergezet voor deze dieren. Na een kort welkom vlogen de dieren af op de eettafels. Ze genoten volop en smikkelden uit diverse bakjes om maar niets te hoeven missen. De eigenaren van de dieren ontvingen een goodiebag met onder andere een kortingsbon voor de dierenwinkel en de dierenarts.
In 2002 is de stichting DierenmetDieren opgericht. Het doel is om de plaatsnaam te gebruiken om het dorp Dieren, de dierenwereld en de prachtige natuurlijke omgeving, meer onder de aandacht te brengen.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Sportieve Rhedense wint puzzelroute

RHEDEN / EERBEEK – De natuur verkennen op een duurzaam vervoermiddel is voor vele mensen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.