Home / Doesburg-Regiobode / De vrouw in de beeldende kunsten

De vrouw in de beeldende kunsten

De vrouw in de beeldende kunsten

ANGERLO – De leden van Vrouwen van Nu Angerlo gaan een cursus volgen over de geschiedenis van de positie van vrouwen als beeldend kunstenaar, architect, fotograaf en vormgever. In drie bijeenkomsten met afsluitend een excursie wordt gekeken naar de ontwikkelingen op dit gebied. De data zijn donderdag 18 oktober, donderdag 1 november en donderdag 15 november. De tijd is van 19.30 uur tot 21.30 uur in de Meent. Kunsthistorica Maria Driessen verzorgt de cursus. De kosten voor deze cursus zijn 60 euro, dit is exclusief de kosten voor de excursie. Aanmelden kan bij een bestuurslid tot 3 oktober 2018. Niet-leden zijn welkom eens te komen kijken. Ze kunnen daarna besluiten of ze lid worden van Vrouwen van Nu.

Lees ook

Doesburgse Simone hoopt op leven zonder pijn door crowdfunding

DOESBURG – Een constante pijn in haar nek, hoofd, keel, tanden, mond, kaken, oren, spieren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.