Home / Rheden-Regiobode / De Elleboog zoekt secretaris

De Elleboog zoekt secretaris

De Elleboog zoekt secretaris

VELP – Stichting de Elleboog zoekt met spoed een nieuwe secretaris. Het bestuur van het buurthuis bestaat nu nog maar uit drie mensen en het is ‘noodzakelijk dat wij snel aanvulling krijgen’, zo laat ze weten. Naast het bestuur is er ook een gastenteam voor de drankjes. In het buurthuis aan Nieuw-Schoonoord 2 te Velp vinden wekelijks allerlei activiteiten plaats zoals yoga, tai-chi en gymnastiek. Verder vinden er vergaderingen plaats van ouderenbonden, bridgebijeenkomsten en bingo. Mensen die het leuk lijkt het team te versterken, kunnen contact opnemen met Jos Cremers via tel. 06 – 53741406 of Nico Allmendinger, tel. 06 – 31262423.

www.elleboogvelp.nl

Lees ook

Spankerense bedrijven hebben zaken op orde

SPANKEREN – De ondernemers op bedrijventerrein Spankeren hebben hun zaken goed op orde. Dat bleek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.