Home / Nieuws / De Biesdel verrast op dierendag

De Biesdel verrast op dierendag

VELP – Het is al haast traditie, het bezoek van klas 3 van Aeres VMBO Velp aan de bewoners van woon- en zorgcentrum de Biesdel in Velp op dierendag. De school ging 4 oktober met konijnen, cavia’s, kippen en een slang naar de bijna-buren.

Een heel aantal bewoners was naar de gemeenschappelijke leefruimte gekomen voor een kopje koffie en was blij verrast met het bezoek. Ze genoten dan ook zichtbaar van het contact met de dieren die docent Remco van der Bolt meegenomen had van school. Ook voor de leerlingen is het altijd een hele ervaring om te zien wat het ‘aaiproject’ doet met de mensen.
Aeres Velp is een kleinschalige school met een vmbo, een mbo en een trainingscentrum voor volwassenen in Velp (Gelderland). Op donderdag 15 november is er een MBO-informatieavond voor scholieren die dit schooljaar klaar zijn of wisselen van hun huidige opleiding.

www.aeresmbo-velp.nl

Lees ook

Meet and Greet met de PvdA

RHEDEN – Woensdag 2 december om 20.00 uur houdt de PvdA Rheden een digitale Meet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.