Home / Rheden-Regiobode / Concert en meet and greet in kerk van Rozendaal

Concert en meet and greet in kerk van Rozendaal

ROZENDAAL – Op uitnodiging van de Stichting Vrienden van de Kerk treden zondag 21 oktober Het Ensemble Oostenwind en het trio Koller, Evers, Ratajski op in Rozendaal. Het eerste concert in de kerk begint om 15.30 uur, daarna is er een meet and greet met de musici en met elkaar.

Het concert bestaat uit twee delen. Het Ensemble Oostenwind treedt als eerste op. Dit ensemble voor gevorderde volwassen fluitisten bespeelt dwarsfluiten, altfluiten, basfluit, piccolo en piano, soms ook cello en harp. Oostenwind speelt voornamelijk klassiek, romantisch en barokrepertoire, maar ook het lichtere genre komt aan bod met hedendaagse, jazz- en wereldmuziek. In 2016 won het ensemble Oostenwind de eerste prijs op het Benelux fluitconcours.
Aansluitend treedt het trio Koller, Evers, Ratajski op. Dit bestaat uit René Koller met klarinet en bassethoorn, Emily Evers met klarinet en Marianne Ratajski aan de piano. Zij spelen onder andere werken van Saint-Saëns, Lutoslawski en Mendelssohn – Bartholdy.

De Rozendaalse kerk is vanaf 15.00 uur open. De entree bedraagt 13 euro per persoon. Vrienden betalen 10 euro, Gelrepas- en studentenkaarthouders 5 euro en kinderen onder de tien jaar mogen gratis mee, onder begeleiding. Kaartverkoop vindt vooraf aan het concert in de kerk plaats. Reserveren kan via e-mail vrienden@dekerkvanrozendaal.nl.

Lees ook

Opbrengst collecte nierstichting

DE STEEG – Van 13 tot en met 20 september vond in De Steeg de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.