Home / Doesburg-Regiobode / Concert Autumn Breeze door Esther Pelgrom

Concert Autumn Breeze door Esther Pelgrom

DOESBURG / ARNHEM – De Doesburgse Esther Pelgrom verzorgt zaterdag 13 oktober twee theaterconcerten in theater de Leeuw in Arnhem. Zowel om 15.30 als om 20.15 uur brengt zij met haar band Breezin’ een afwisselend programma, getiteld Autumn Leaves.

Tijdens haar jaren als muzikant heeft Esther zich laten inspireren door fluitisten, zangers, songwriters, fotografen en beeldend kunstenaars en nu is ze klaar voor haar eigen mijlpaal. “Alhoewel we natuurlijk een fantastische zomer hebben gehad, is de herfst ook altijd een seizoen waar ik enorm naar uitkijk”, vertelt Esther. “Na het leven buiten, gaan we weer terug naar binnen. Niet alleen naar ons warme huis, met dekentjes en gezellige kaarsjes, maar ook meer terug naar onszelf. Het is tijd om te luisteren naar muziek en naar jezelf. Tijd om te kijken waar je bent en waar je wilt staan.” Esther probeert het publiek te prikkelen om wat verder om zich heen te kijken en te luisteren. Een groovy mix van soul, pop en jazz zorgt voor een warme sfeer en vertelt het verhaal op persoonlijke, ludieke wijze. Nummers van onder andere Randy Crawford, Joss Stone, Frank Boeijen, Sting, Sade en Thijs van Leer inspireerden Esther vanwege hun teksten, melodieën, stemgeluid en persoonlijkheid.
Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar via www.theaterdeleeuw.nl of www.estherpelgrom.nl.

Foto: Bas Weetink

Lees ook

Repair Café Doesburg

DOESBURG – Woensdag 2 december is er tussen 14.00 en 17.00 uur weer een Repair …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.