Home / Rheden-Regiobode / Commissie- en Raadsvergadering Rozendaal

Commissie- en Raadsvergadering Rozendaal

ROZENDAAL – De raad en de commissie van advies van de gemeente Rozendaal vergaderen allebei op dinsdag 30 oktober. Na afloop van de commissievergadering wordt kort gepauzeerd, waarna aansluitend de raadsvergadering begint. De agenda en de raadsvoorstellen liggen voor geïnteresseerden ter inzage bij de balie van Burgerzaken in het gemeentehuis. De agenda en voorstellen voor de raads- en commissievergadering worden gepubliceerd op www.rozendaal.nl. Tijdens de avond is er eerst een korte raadsvergadering waarin de voordracht voor de nieuwe burgemeester bekendgemaakt wordt. De vergadering van de raad is openbaar en begint om 19.15 uur.

Lees ook

Spreekuur huurdersvereniging

GEM.RHEDEN – Op maandag 21 september hervat de Huurdersvereniging Rheden zijn spreekuur in Dieren. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.