Home / Rheden-Regiobode / Clubkampioenschappen RTC De Laak

Clubkampioenschappen RTC De Laak

RHEDEN – Van 3 tot en met 9 september zijn de Clubkampioenschappen van RTC De Laak gespeeld. Met 70 inschrijvingen en 87 gespeelde wedstrijden zijn de Clubkampioenschappen 2018 weer gegroeid ten opzichte van het voorgaande jaar. Het was vooral leuk om te zien dat zoveel veteranen en jeugdleden zich hadden ingeschreven.

De tennisvereniging heeft genoten van zeven dagen vol sport en gezelligheid. Andy ten Dolle verdedigde zijn titel in het enkelspel voor de negende keer op rij. Dit jaar moest hij zijn meerdere erkennen in Rudy Elberts. In de categorie Ouder-kind wonnen Ivo Groothuis en Tijs Groothuis, Gemengd dubbel Marjolein Bruijning en Rudy Elberts en Danielle Coolegem en Roy Telgen, Dames dubbel Marjolein Bruijning en Willy Hooijmeijer en Avelien Buiting en Marion Reijnen, Herendubbel Guus van Mourik en Roy Telgen en Andy ten Dolle en Robert-Jan van ’t Klooster, Damesenkel Aaltje Hartstra, Herenenkel: Rudy Elberts en Sander Slotboom.

Lees ook

‘t Koffielokaal weer open

DIEREN – ‘t Koffielokaal van de Vineyard in Dieren is weer open. Elke woensdag tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.