Home / Doesburg-Regiobode / Cheque Oranjefonds voor 0313 Doesburg

Cheque Oranjefonds voor 0313 Doesburg

DOESBURG – Jongerencentrum 0313 en de buurtacademie in Doesburg ontvingen vorige week van het Oranjefonds een cheque van maar liefst 3000 euro. De feestelijke uitreiking vond plaats bij het jongerencentrum waar ook veel jongeren aanwezig waren. Een vertegenwoordiger van het Oranjefonds kwam de cheque overhandigen aan de jongeren, leiding van 0313 en wethouder Peter Bollen. Eén ding was al gerealiseerd op voorhand: een ronde rail voor de skateboarders. Deze ronde rail werd vorige week feestelijk geopend door eenaantal jonge skateboarders. De rest van het bedrag kan nog gebruikt worden voor andere zaken die de jongeren van het centrum ten goede komen.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Mogelijk verlichting van kunstwerk Brummens viaduct

BRUMMEN – Dorpsraad Brummen en gemeente Brummen hebben afspraken gemaakt over het beheer en onderhoud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.