Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Wie maken we blij met een gratis klusdag?

Business & Shopping: Wie maken we blij met een gratis klusdag?

DIEREN – Als Manon vertelt dat het haar werk is goede adviezen te geven over inrichting en kleur in huis en nieuwe plannen te maken voor tuinen, is dat goed voor te stellen. Maar als ze daarna uitlegt dat ze de ontwerpen voor een groot deel ook eigenhandig uitvoert, wordt het een verrassende kennismaking met een bijzonder bedrijf: ‘Manon maakt het mooi’, gevestigd aan de Köllinglaan 13 in Dieren.

Manon koos deze bedrijfsnaam omdat het al veel zegt over haar talent en vakkundigheid: “Het gaf me altijd al veel voldoening om met klussen, tuinieren en schilderen iets voor een ander te kunnen betekenen. Mijn kennis en vaardigheden bleven groeien en dat leidde tot de oprichting van mijn bedrijf. Zo kan ik mijn passie de ruimte geven en huis en tuin voor anderen mooi maken.”

Manon: “Tijdens een eerste kennismaking bij iemand thuis bespreken we hoe ik met een persoonlijke aanpak en deskundigheid zorgen uit handen kan nemen. Ik merk dat veel mensen een klus soms maanden of jaren laten liggen omdat ze enorm tegen het werk opzien, of simpelweg de tijd niet vinden ermee te beginnen. Het is dan fijn een passende oplossing te bieden en ik verras mensen graag met mijn creatieve ontwerpen. Door die plannen voor huis of tuin zorgvuldig uit te voeren, krijg ik veel blije reacties. Als opdrachtgevers samen met mij aan de slag willen, juich ik dat zeker toe, dan maken we het samen mooier. Als ik om me heen kijk, zie ik genoeg mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken, maar de mogelijkheid niet hebben om goede en betaalbare vakmensen in te schakelen.”

Daarom nodigt Manon lezers van deze krant uit een bericht te sturen waarin ze iemand voordragen. “Wie wilt u blij maken door mijn hulp in te schakelen? Omschrijf de klus en leg uit waarom ik juist deze persoon moet kiezen. Bij de winnaar kom ik dan in november kosteloos een hele dag klussen.”

De uitslag wordt over twee weken in deze krant bekendgemaakt. Stuur uw bericht en contactgegevens via de link ‘VRAAG INFO’ op www.manonmaakthetmooi.nl.

Lees ook

Rick Evers: Hebbes!

Een paar weken terug vertelde ik over de muis in onze kelder. Hoe hij aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.