Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Fietsenmarkt bij Xycleservice

Business & Shopping: Fietsenmarkt bij Xycleservice

DOESBURG – Van zaterdag 13 tot en met zaterdag 20 oktober is er bij Xycleservice in Doesburg weer een gebruikte fietsenmarkt gehouden. “Van kinderfiets tot elektrische fiets, met garantie voor de beste prijs of zo mee voor de laagste prijs.”

Sinds een aantal jaren is de vraag naar gebruikte fietsen ontzettend toegenomen. “Het is dan ook zeer de moeite waard om eens te komen kijken of er tijdens deze week iets voor u bij zit. U heeft keuze uit een groot assortiment fietsen in alle soorten en maten”, aldus Xycleservice.
Tijdens de markt zijn allerlei soorten fietsen verkrijgbaar, waaronder elektrische fietsen. “Ook de schoolgaande jeugd richt zich tegenwoordig steeds meer op de elektrische fiets. Een gebruikte fiets is dan een mooie betaalbare optie. Ook worden er overjarige en demo-modellen van elektrische fietsen aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen.” Verder ruimt Xycleservice tijdens de markt de laatste modellen racefietsen en mountainbikes op.
“Het is kortom een week lang voordeel en korting en de moeite van een bezoekje waard!”, aldus de medewerkers van de Doesburgse fietsenzaak.

Xycleservice is gevestigd aan de Leigraafseweg 33F in Doesburg. De gebruikte fietsenmarkt wordt gehouden van zaterdag 13 tot en met zaterdag 20 oktober.

www.xycleservice.nl
Tel. 0313-412727

Lees ook

MS Fonds zoekt collectanten

REGIO – Van 16 tot en met 21 november houdt het Nationaal MS Fonds de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.